Meiltä kaikki mitä tarvitset yrityksesi logolla.

Kun tarvitset työvaatteita, messuasuja, seura-asuja, liikelahjoja tai mainospaitoja yrityksesi logolla, niin autamme mieluusti. Löydämme kattavasta valikoimastamme yksilölliset tuotteet juuri teidän tarpeisiinne.

Vahvuutemme on oma  tekstiilipaino- ja brodeeraustuotanto, joka takaa tuotteiden merkkauksen ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Tarvittaessa pystymme toimittamaan suuretkin erät nopealla toimituksella. 

Autamme tehostamaan yrityksesi näkyvyyttä ja nostamaan brändisi eturiviin!

MISTÄ SINUN YRITYKSESI MUISTETAAN?

 

Lämmin ja pehmeä lahja!

 

 

TORKKUPEITTO, ZIKZAK
Laadukas torkkupeitto 100 % merinovillaa. Peitossa on kontrastinvärinen trendikäs kuvio ja päissä hapsut. Valmistettu Euroopassa. Materiaali: 100 % merinovillaa Mitta: 130 x 170 cm Tuotenro: 5003635

TORKKUPEITTO, RUUTU
Laadukas sekoitus villaa, kashmirvillaa, polyesteria sekä akryyliä. Villapeitossa suuri ruutukuvio ja peiton välissä hapsut. Valmistettu Euroopassa. Materiaali: 45 % villa, 30 % akryyli, 20 % polyesteri, 5 % kashmirvilla Mitta: 130 x 170 cm Tuotenro: 5003636

Hinta alk. 39 euroa (alv. 0%)

Suosittu lahjauutuus!

PlasmasytytinELEKTRONINEN PLASMASYTYTIN
Tämä USB -ladattava plasmasytytin toimii joka säällä. Täysin sähköllä toimiva sytytin ei vaadi kaasua tai polttoainetta, vain lataus riittää.

Saatavana rajoitettu erä!

Hinta alk. 22,50 euroa (alv. 0 %)