Ellet näy, sinua ei ole!

Teemme näkyvää profilointia yrityksille, yhteisöille ja joukkueille monen vuoden rautaisella ammattitaidolla. Olipa kyseessä työvaate, messuasu, seura-asu, asiakaslahja tai mainospaita - yhtenäisen vaatetuksen on todettu vahvistavan tiimihenkeä ja parantavan joukkueen menestystä. Asiakaslupauksemme on BE YOUR BRAND.

Pyyda_tarjous

Helmikuun HUIPPUTARJOUS! 

 

Laadukas ja urheilullinen Covina kevyesti topattu tikkivuorellinen takki

Tuulen ja vedenpitävä (WP 5000 / MWP 5000). Raglanhihat, säädettävä ja irrotettava huppu. Pidennetty takaosa, vedenpitävä vetoketju. Kaksi taskua ja kaksi povitaskua. Kiristysnaru helmassa ja säädettävät hihansuut. Täyte/vuori 100% polyesteri. Värit: musta, navy, harmaa, punainen. Koot: S-4XL  Miehet | S-XXL Naiset. Tarjous voimassa helmikuun tai niin kauan kun tavaraa riittää.

Hinta 59 euroa (ovh. 89€)  (alv. 0%)

Sporttista tyyliä työhön ja vapaa-aikaan nyt edullisestiCraft Full Zip Micro Fleece Jacket

Pehmeä ja miellyttävä microfleece-takki erittäin teknisestä ja hengittävästä materiaalista. Harjattu sisäpinta ja tyylikkäät flatlock-tikkaukset saumoissa. Kaksi vetoketjua. Materiaali: 100% polyesteri. Saatavana useissa väreissä ja koossa, miesten ja naisten mallina. Tarjous voimassa 31.3.18 asti.

Hinta 35 euroa (ovh. 49 €) (alv. 0 %) 

Ajankohtaista

Takki ja fleece kuvasto 2018 Olemme koonneet kuvastoon kattavan valikoiman muodikkaita takkeja ja fleecejä. Lue lisää NWP kevät/kesä 2018 kuvasto Uusi kevät/kesä NWP 2018 kuvasto nyt julkaistu! Lue lisää