Arvonta

Arvonnassa on lahjakortti, jolla olet oikeutettu 1 vrk:n majoitukseen Arctic Lakeland Vuokatti lasi-iglussa, sekä ulkoporeammeen käyttöön.VOITA UNOHTUMATON

IGLUELÄMYS TAIVASALLA!

Arvonnassa on lahjakortti, jolla olet oikeutettu 1 vrk:n majoitukseen Arctic Lakeland Vuokatti lasi-iglussa, sekä ulkoporeammeen käyttöön.

Voit osallistua arvontaan tägäämällä @Seripoint/@seripointoy Seripoint Mixty Padel Open (3. - 4.9.2021) tapahtuman some julkaisuusi ja käyttämällä #seripoint #KaikkiYrityksesiLogolla.

Arctic Lakeland Igluissa sisustuksessa on tuotu esille vahvasti suomalaisuutta, niin huonekaluissa kuin tekstiileissäkin laadusta tinkimättä. Luonto tulee luoksesi ja voit ihailla niin pilvetöntä taivasta, sadepisaroiden tanssia tai myrskyn voimaa ympärilläsi mukavasti lasi-iglun lämmössä.

Luonnon oman näytelmän lisäksi voit nauttia Kainuun elämyksistä ja vuodenajoista virtuaalilasien ja huipputason äänentoiston kautta. Tähtitaivas ja revontulet ovat saatavillasi virtuaalisesti vuodenajasta riippumatta.

Kahden vuodepaikan lisäksi jokaisessa iglussa on lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle. Varustuksena on mm. Genelec äänentoisto, Apple iPad, mikroaaltouni, kahvi-/tee automaatti, wc ja suihku sekä kompakti keittiö.

Pyyhkeet, liinavaatteet, loppusiivous sekä poreammeen käyttö sisältyy majoitukseesi. Voit lisäksi hemmotella jalkojasi Mandanan yrttisuolajalkakylvyllä.

Arvonta suoritetaan 8.9.2021. Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä, ja somessa.

Facebook ja Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan!

Yrityksen koko brändituotehallinnan ulkoistaminen meille on helppoa, kustannustehokasta ja järkevää!

Lue lisää

Oletko jo Seripoint Clubin jäsen? - liittymällä saat parhaat edut, erikoistarjoukset ja kutsut clubilaisten tapahtumiin. Lue lisää

Haku

Valikko

Suodata tuotteita

Ostoskorisi on tyhjä

Oma tili

Tarjouskoriin käytetyt lahjakortit